Kõige paremini oli päevaks valmis Rock City EST 761 meeskond eesotsas Tiit Vihuliga. Hommikul oli näha meeskonna ülimalt keskendunud nägusid tõsiselt paadi poole loovimas. Tiit koos meeskonnaga paugutas igast asendist. Küll proovis eilse päeva liider Lenny, küll 4 Energia, aga piisavat püssirohtu RC vastu ei leitud. Kõik tiirud läbiti puhaste paberitega! Kokkuvõttes küll teine koht (tõenäoliselt jäi kuld eilse päeva viimase sõidu viimase krüssu taktikalise vea taha), aga teravus ja meeskonnasisene teineteisemõistmine on jälle üles leitud.

Lenny EST 790 Tõnu Tõniste juhtimisel, kes tundus eilse päeva järel pikalt ära panevat, oli surutud täna kaitsesse. Proovisid kord nii kord naa, aga täna Rock City vastu ei saanud. Siiski eilse päeva 3 esikohta ning viimase sõidu viimane vastutuule ots finisisse, kus võeti otsustav punkt soomlaste Candy vastu, tagas üldkokkuvõttes esikoha.

4Energia eksperimentaalmeeskond, Indrek Leppa juhtimisel, oli üle saanud eilse päeva soodimehe susserdamisest. Täna näidati head kiirust ning taktikalist vaistu, mis võimaldas viimastel meetritel võtta mitu korda otsustav teine koht. Sellest piisas, et tagada üldkokkuvõttes 3 koht.

Soomlaste parimaks tuli FIN437 Candy, kes veel eile hoidis 3ndat kohta, kuid tänasel päeval kätte võideldud head positsioonid vahetati siiski lõpumeetritel kehvemate kohtade vastu.

Järgmisena toimub Melges 24 Eesti – Soome ühisliiga 6. ränkingu osavõistlus 7.-9. septembril Tallinnas, mis on ühtlasi ka avatud Eesti Meistrivõistlused Melges 24 klassis.