Esimese kahe grupi jahid purjetasid Merivälja muuli lähistelt Katariina kai toodrini ja tagasi kaks korda, kahe järgmise grupi purjekad läbisid sama teekonna ühekordselt ning kõige väiksemad jahid sõitsid Katariina kai toodrini ning sealt otse finišisse Pirita jõel. Kuigi sõit polnud ajaliselt pikk, toimus finišeerumine taaskord kottpimedas - selles aga pole kedagi muud süüdistada, kui vaid sügist ja seda, et lihtsalt lähebki väga vara pimedaks...

Esimeses grupis võitis täna Premium Priit Tammemägiga roolis, järgnesid Juss Ojala juhitud Amserv ning Olympic, kus kapteniks on kogenud meremees Tiit Vihul. Teise grupi kiireim oli Passione Sven Heili ja meeskonnaga, teiseks sõitis end Bossanova, kus rooli keerab Margus Zuravljov ning kolmanda koha hõivas sel nädalal Brigitta-X, kus kapteniks Aleksandr Karboinov. Kolmandas grupis võitis Vesikaar, kus rooli keerab Erik Luka ning teiseks võitles end Seabird Toivo Roosmaga roolis. Neljandas grupis oli parim Indrek Pikk ja meeskond Viru pardal, teiseks seilasid end Minni liikmed Andres Aavikuga roolis ning kolmandale kohale platseerusid Leila liikmed Priit Põldmaa juhtimisel. Viiendas grupis võitis Folkboot Greta Mikk Kööseli juhtimisel, teiseks tuli Gunilla K. Kaarelsoniga roolis ning kolmanda koha võitles tihedas rebimises endale Svea Hard Perki juhtimisel ja meeskonna ühtse töö tulemusel.

Sel hooajal on purjetada jäänud veel vaid üks kolmapäevaregatt ning nii mõnelgi meeskonnal on selle käigus võimalus nii oma positsiooni parandada kui ka edetabelis langeda. Hoiame pöialt, et järgmiseks nädalaks tuult jagub ning et pinge püsib viimaste meetriteni.

24. KJK-Garmin kolmapäevaku parimad gruppide kaupa:

I grupp (4 jahti)

1. EST 499 Premium – Priit Tammemägi
2. EST 550 Amserv – Juss Ojala
3. EST 463 Olympic – Tiit Vihul

II grupp (10 jahti)

1. EST 462 Passione – Sven Heil
2. EST 379 Bossa Nova – Margus Zuravljov
3. EST 606 Brigitta X – Aleksandr Karboinov

III grupp (2 jahti)

1. EST 700 Vesikaar – Tanel Tamm
2. EST 337 Seabird – Toivo Roosma

IV grupp (8 jahti)

1. EST 95 Viru – Indrek Pikk
2. EST 751 Minni – Andres Aavik
3. EST 242 Leila – Priit Põldmaa

V grupp (9 jahti)

1. EST 5 Greta – Mikk Köösel
2. EST 25 Gunilla – K. Kaarelson
3. EST 23 Svea – Hard Perk