Tuul puhus loodest kiirusega viis-kuus meetrit sekundis, päike säras, nagu südasuvel ning võistlusest osavõtjad võisid tunda siirast rõõmu selle üle, et nad kõikide võimalike spordialade seast just purjetamise oma hobiks on valinud. Sellist vaadet, nagu Tallinna lahelt avaneb, ei saa just igaüks ja hoopiski mitte iga nädal nautida.

Sõit oli mõnusalt kiire ning paremad said õhtu eel Kalev Jahtklubi lipuväljakul ka vääriliselt autasustatud - kõigil võitjail oli soovi korral võimalik koju kaasa võtta: soe käepigistus, ilus meene ning kallistus korraldajailt.

Esimeses grupis võitis jaht Olympic, kus rooli hoidis täna Harles Liiv ning grootsoodil assisteeris teda Peter Šaraškin, teises ja ühtlasi ka kõige osavõtjaterohkemas grupis liiderdas Brigitta-X, kus Aleksandr Karboinov alust juhtimas, kolmanda grupi parimana lõpetas purjekas Tessa Alar Ivansoni ning tema meeskonna sujuva koostöö tulemusena ning neljanda ehk peaaegu kõige pisemate aluste arvestuses läks võit Leilale, kus Priit Põldmaa roolipinni hoiab. Viienda grupi liider on endiselt purjekas Svea - ootame senini iga nädal, et keegi tuleks Hard Perkile konkurentsi pakkuma.

Parimad gruppide kaupa:
I grupp
1. EST 463 Olympic – Harles Liiv
2. EST 550 Amserv – Juss Ojala
3. EST 499 Premium – Priit Tammemägi

II grupp
1. EST 606 Brigitta-X – Aleksandr Karboinov
2. EST 379 Bossa Nova – Margus Zuravljov
3. EST 465 Jazz – Marten Loopere

III grupp
1. EST 324 Tessa – Alar Ivanson
2. EST 353 Enel – Toomas Soots
3. EST 337 Seabird – Toivo Roosma

IV grupp
1. EST 242 Leila – Priit Põldmaa
2. EST 270 Merihunt – Andrus Leinštrep
3. EST 751 Minni – Andres Aavik

V grupp
1. EST 23 Svea – Hard Perk