Randmaa purjetas ümber maakera 43 jala pikkusel jahil Temptation III. Tõis, ta ei purjetanud ühtejutti, vaid käis reisi ajal paar korda ka kodumaa pinnal, kuid kahtlemata on tegemist ajaloolise saavutusega.

Väljavõtte Uku Randmaa blogist:
Nii siis- aasta ja üks kuu võtab Eesti üksi purjetajal aega, et meie emakesele Maale ring peale sõita purjekaga. Selle sisse mahtus kaks korda jahi välja tõstmist hooldus töödeks. Kumbki kord umbes kuu ja korra kodus tervist parandamas käimist. Mõni ütleb, et ähh, Soome ja Rootsi penskarid sõidavad, ümber maakera, kah mul asi! Tegelikult nii see päris ei ole. Kõik sõidavad oma radu mööda, omas tempos, endale sobiva ajaga. Näidake mulle mõnda pensionääri, kes oleks aastaga ringi peale teinud! Selleks läheb üksjagu pusimist vaja.
Jah, rekordite raamatusse mul asja pole- ma ei sõitnud kõige kiiremini (praegune rekord on 2008. aastast trimaraan IDECi ja prantslasest soolopurjetamislegendi Francis Joyoni käes, ajaga 57 päeva ja keskmise kiirusega 15,84 sõlme. Enne seda oli rekord Elen McArthuri käes. See vapper neiu sõitis 71 päevaga 22,9 m pikkuse trimaraniga). Ma ei sõitnud kõige väiksema jahiga ( rekordit hoiab prantslane Bravo Alessandro Di Benedetto oma Mini 6,5 m, aega võttis 268 päeva 19 tundi, selle sisse mahtus ka purunenud masti asemele uue leiutamine. Üksi, merel!) Muide Robin Knox Johnston sõitis oma kuulsal Suhailil 303 päevaga 1969 aastal ja sai kuningannalt sööri tiitli sellise kangelasteo eest. Tõele au andes olid nad kõik nii tegijad. Ma ei ole kõige noorem ega ka vist kõige pikem... aga sel pole mingit tähtsust. Mina sõitsin oma sõitu. See oli minu väljakutse iseenesele. Minu võistlus iseendaga. Minu Mount Everest. See oli minu unistus. Ja nüüd võin öelda, et see täitus!