Eelmise nädala tuulevaikus ja kuumus on samasugune möödanik, nagu mullune lumi ning täna said kõik Piritalt ning muudest lähisadamatest mereletulnud osa hoopis põhjamaiselt tuulisest ja jahedast kesknädala regatist. Põhjakaarte tuul puhus ca 10-12 meetrit sekundis, hooti veelgi enam, õhutemperatuur oli 6 kraadi ning tuulekülm, mis kõikidele purjetajaile näkku lõõtsutas, langes suisa alla nulli. Seda "mõnu" oli tööpäevajärgse lõdvestuse eesmärgil tulnud nautima 20 vaprat meeskonda!
Võidusõit kulges sel korral diagonaalis üle Tallinna lahe - Pirita jõe suudmest veidi vasakule pandud stardimärgi ning Kuulimuna taguse toodri vahel. Finish asus Pirita jõel, veidi enne Olümpiatuld. Suuremad ja kiiremad purjekad said, nagu tavaliselt, veidi pikema distantsi võistlemiseks ning väiksemad vastavalt nende tarbeks seatud lühema raja.

Katariina II, kapten Aivar Tuulberg, Pärnu Jahtklubi
Forte, kapten Jaak Jõgi, Kalev Jahtklubi

Järgmise nädala USS Security-KJK Kolmapäevaregati järgselt tasub kõikidel osalistel ja kaasaelajatel tulla Kalev Jahtklubi lipuväljakule autasustamisele, kuna lisaks igakordsetele võitjatele antakse auhinnad ka kogu maikuu lõikes paremini purjetanutele ning kõigi osalejate vahel loositakse välja ergutusauhindu, mille omanikuks võib saada igaüks, kes regatist osa võtnud. Auhindadega toetavad USS Security, A. Le Coq ning Joogikuller - tasub kindlasti kohale tulla!

Elisa Sailing Team Passione, kapten Sven Heil, Kalev Jahtklubi
Greta, kapten Mikk Köösel, Kalev Jahtklubi