Võistluse teisel päeval puhusid kuni 4-5 m/s tuuled, mis lubas kõik kavakohased sõidud ära pidada. "Kuue tunni sisse mahutati neli sõitu, olgugi et hommik algas kaldal ootamisega," kommenteeris Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi). "Esimeses sõidus olin ilmselt liiga innukas väga hästi sõitma ja sain kahjuks hoopis valestardi. Teine ja kolmas sõit läksid normaalselt - püsisin pidevalt juhtgrupis. Kohad olid 8. ja 6. Viimases sõidus sain väga hea stardi, kuid suutsin konservatiivsust taga ajades paraku keskele tuuleauku sõita ja mõlemad nurgad said minust mööda. Üleval märgis olin tagaotsas ning finišeerisin 23-ndana. Teisipäevaks lubab rohkem tuult, mis tuleb mulle loodetavasti kasuks."

Regati teise päeva kokkuvõte:

Hoia Rammo tegemistel silma peal tema blogi kaudu!

Marjaliisa ja Elise Umb on Itaalias Formias alanud 470 paadiklassi Euroopa meistrivõistluste avapäeva kokkuvõttes hoidmas 22. positsiooni. Umbid (Purjespordiselts Maru) avasid EM-i tulemuste seeria kohtadega 16. ja 27., millega asetuvad hetkel 41 naiskonna hulgas 22. kohale.

Marjaliisa sõnul said plaanijärgsed kaks sõitu ilusti ja kiiresti peetud: "Kui eelnevatel treeningpäevadel olid siin purjetamiseks väga hea olud - päike paistis ja tuult oli mõõdukalt, siis nüüd tuli ennast proovile panna pisut karmimates tingimustes. Tuul oli tõusnud kiiruseni 10 m/s ja ka hoovus oli üsna tugev."