Antud regatil võistleb 10 meeskonda, millest 6 kuuluvad maailma kolmekümne parima hulka - Reuben Corbett (NZL, ISAF ehk International Sailing Federation ranking 12); Marek Stanczyk (POL, ISAF ranking 19); Staffan Lindberg (FIN, ISAF ranking 21); Mati Sepp (EST, ISAF ranking 23); Vladimir Lipavsky (RUS, ranking 30). Parima eestlasena ongi roolis Mati Sepp.

Täna sõideti lõpuni Round Robin, nii nimetatakse võistluse osa, kus kõik meeskonnad sõidavad üks ühe vastu läbi, mille abil selgitatakse välja finalistid. Kui eilne päev ei olnud Sepa meeskonnale nii edukas, kui loodetud, siis täna ei saanud nad hoolimata keerulistest ilmaoludest ja tugevatest vastastest ühtegi kaotust ja lõpetasid Round Robini teise tulemusega.

„Tänastes, äärmiselt keerulistes ilmaoludes, lihtsalt tegime, mis suutsime,“ kommenteeris Mati Sepp ise. „Ka vastased on siin võistlusel väga tasemel, paljud kuuluvad ju maailma paremikku. Kõige raskem heitlus oli meil soomlase Staffan Lindbergi vastu, kus saime ka penalti, kuid millest hoolimata õnnestus meil neid siiski võita.“

Lisaks Sepale pääsesid edasi finaali Corbett (NZL), Lindberg (FIN) ja Stanczyk (POL).