Sel aastal oli võistlusele registreerunud 105 jahti, kuid starti läks 101 jahti kaheksas grupis ning lõpetas 99. Eestist osales kokku 4 jahti – Pegasus Tallinna Jahtklubist ning Reval Cafe, Silva ja Fanatic Kalev Jahtklubist.

Selle aasta regatt toimus suurepärastes tingimustes – suviselt soe ja päikeseline ilm ja tuul kergest mõõdukani oli just see, mis tegid regatist nauditava ja vaatamata sellele, et paljusid jahte kimbutas ka tuulevaikus.

Klassis ORC 1 saavutas väärika võidu 22 oma klassis startinud jahi hulgas uus jaht Reval Cafe EST703 (Salona 38 ibc) Eero Panki meeskonnaga. Jaht oli võidulootustega sadamas laupäeva öösel vastu pühapäeva kell 2:01, kuid lõplike tulemuste valmimine vormistas ootused võiduks alles esmaspäeval.

Kapten Eero Pank rääkis regati kohta järgmist: „Olime koos regati kiiremate jahtidega ORC I grupis - suurim grupp, kus 22 konkurenti. Meile pakkus kõige rohkem huvi käiguvõrdlus eelmise aasta ORC klassi MMil hõbeda võitnud jahiga Lenco (Salona 37) ja jahiga Audi Quattro (Salona 38). Plaan oli eelkõige jahi trimme sättida ja käike võrrelda. Regati esimene pool oli vaikses taganttuules ja püsisime kenasti pildis, hommikul lasime ühe tuulepöördega apsu sisse ja Audi pääses 10 minutiga meist ette. Pärast ringi ümber Suursaare alustasime regati teist poolt koos Lencoga - ees ca 50 miili korralikku vastutuult tugevusega 5-7 m/s. Üsna pea püüdsime kinni Audi ja raputasime maha ka Lenco. Heas tujus meeskond oli võitlustahteline. Tugeva kallutustööga ning kõiki tuulepööranguid kasutades jõudsime Helsingi tuletornini korraliku eduga konkurentide ees. Sealt siis terav spinnikurss finišisse ja tehtud see oligi.“

Samas klassis sõitnud Silva EST407 Imre Marmori meeskonnaga sai 11. koha.

Klassis LYS2 (LYS 1.20-1.29) sai 17 jahi hulgas esikoha jaht Fanatic EST239 Ain Jalasto meeskonnaga – seda juba teist aasat järjest. Fanaticu jaoks vältas võistlus pea 32 tundi. Finishis oldi pühapäeva varahommikul kell 4:28 oma grupis teisena, kuid korrigeeritud aeg andis pikkade Suursaari võidusõidu kogemustega meeskonnale oodatud esikoha.

Klassis LYS1 (LYS 1,29...) sai Tallinna Jahtklubi jaht Pegasus EST599, roolis Rolf Relander 14 jahi hulgas 6. koha.

Võistluse kiireim jaht oli sarnaselt möödunud aastale trimaraan Trou Noir FIN93, sõiduajaks 24 tundi, 27 minutit ja 26 sekundit. Trou Noiri kapten Jukka Jousijärvi on saavutanud kiireima jahi tiitli mitmel aastal.