Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) seilas päeva esimeses sõidus üle finišiliini neljandana ning teises ei finišeerinud, kuid on hetkel Finn klassis võistleva 44 mehe seas 16. positsioonil. Esikohale on tõusnud britt Giles Scott.

Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) tänaseks saagiks olid Laser klassis oma kvalifikatsioonifliidi 2. ja 12. koht. Eelsõitude kokkuvõttes 25ndaks asetuv sportlane jätkab homsest võistlust kuldses finaalgrupis. 96 mehe seas juhib hetkel austraallane Tom Burton.

Naiste RS:X klassis lisandusid Ingrid Puusta (Noblessneri Jahtklubi) tulemusseeriasse kolmandal võistluspäeval 28. ja 26. koht ning neiu on kokku 43 osaleja seas 29. positsioonil. Kõrgeimat kohta hoiab endiselt poolatar Zofia Noceti-Klepacka.

Meeste RS:X purjelaual võistlev Johannes Ahun (Noblessneri JK) lõpetas sõidud tulemustega 46 ja 45 ning on 58 sportlase seas 50. kohal. Liidripositsioonil paikneb prantslane Julien Bontemps.

Anna Pohlak (TJK) sai täna kirja 31. ja 27. finiširesultaadi ning on Laser Radialil purjetava 70 naise konkurentsis 53. kohal, millega jätkab homme võistlust hõbegrupis. Esimeseks on tõusnud hiinlanna Lijia Xu.