Regatt algas kolmapäeval järjest tugevneva muutliku suunaga tuule oludes, kus purjetajatel tuli käiku panna kõik oma taktikalised oskused. Neljapäev seevastu tõi kaasa väga nõrga tuule, mis lubas enamiku klasse võistlusrajale alles õhtu eel. Eile purjetati taas mõnusates tingimustes, päikesepaistes ning 10 m/s puhunud tuules.

Naiste 470 klassis on kirja saadud kaheksa võistlussõidu tulemused, mis asetavad Marjaliisa ja Elise Umbi (Purjespordiselts Maru) 46 paatkonna hulgas 23. kohale. Oma seni parimas sõidus finišeerisid õed kümnendana. Tänaseks planeeritud kahe viimase avaseeria sõidu järel selguvad 10 homsesse medalisõitu pääsevat tiimi, hetkeseisuga on liidriteks itaallannad Giulia Conti ja Giovanna Micol.

Finnil võistlev Deniss Karpak on viie võistlussõidu tulemuste alusel samuti platseerunud kolmandasse kümnesse ning paikneb 62 konkurendi hulgas 24. positsioonil.  Tugevaimad sõidud on teinud horvaat Ivan Kljakovic Gaspic. Ka Finn klassi tänase päeva lõpuks selguvat kümmet parimat ootavad lõpliku paremusjärjestuse väljaselgitamiseks homme medalisõidud.