Cablewakeboard World Cup on võistlus, kuhu on kutsutud parimad sõitjad 29-st riigist.

“Varasemalt pole eestlased nii suurele võistlusele kutset saanud, seega Madisele on esimese eestlasena avanenud suurepärane võimalus sõita veelaudurite jaoks aasta kõige tähtsamal võistlusel," sõnas Eesti veelaua ja veesuusa liidu peasekretäri Ekke Eller.

Kuigi Bachmannil on eelmisest hooajast ette näidata häid tulemusi Euroopa ja Aafrika meistrivõistlustelt (17. koht) ning maailmameistrivõistlustelt (21. koht), siis kutse Shanghai võistlusele tuli talle ootamatult. “Kutset saades olin ma väga üllatunud, sest mulle tundus uskumatu, et saan võistelda koos maailma parimate veelauduritega nii mainekal võistlusel,” tunnistas Bachmann.

Maailma karikavõistluste auhinnafondiks on 90 000 dollarit ja veelauamaailmas on see võistlus suuruselt teine jõuproov maailmameistrivõistluste järel.

Bachmanni paremate tulemuste hulka kuuluvad näiteks Soome suurima veelauavõistluse Wake The Stadium esikoht, Eesti meistrivõistluste hõbe, Euroopa ja Aafrika meistrivõistluste 17. koht ning maailmameistrivõistluste 21. koht. Maailma edetabelis hoiab eestlane hetkel 57. kohta.