Kõrgeimal kohal on Martin Ervin (EST 202), kelle hooaja vältel kogutud 175,5 punkti paigutavad ta tabeli neljandale kohale. Võistlused, mille tulemusi võetakse nimetatud rankingus arvesse, on Ervin kaasa teinud mitmeid. 2010 aasta Põhjamaade meistri tiitlit kandvale Ervinile ei ole paremusjärjestuse kolmas koht sugugi kättesaamatu. Tema ees olevast Janis Preissist (LAT 23) lahutab Ervinit vaid 2,5 punkti. Järgmine puntiarvestusse kuuluv suurvõistlus, kus vastne Eesti ja Põhjamaade meister osaleb, toimub juba oktoobrikuus Brasiilias.

Brasiilia purjenumbri all sõidab ka rankingu liidripositsiooni hoidev Wilhelm Schurmann (BRA 999). Schurmann on käesoleval hooajal tiitlivõistlustest innukalt osa võtnud. Ka Taanis toimunud Põhjamaade meistrivõistlusi austas Schurmann oma osalusega. Seal tuli tal aga leppida kaotusega Ervinile.

Mõnevõrra üllatuslik on 2010 aasta formula maailmameistri, prantslase Antoine Albeau (FRA-192) tagasihoidlik positsiooon edetabelis. 132 puntiga asetub ta paremusjärjestuse üheksandale kohale.

Erno Kaasik (EST 2) kaotab Albeaule vaid kaks positsiooni.

Ervinile ja Kaasikule järgnevad John Kaju (15. koht), Toomas Mölder (16. koht) ja Henri Kaar (20 koht).

Paremusjärjestuses on 341 formula klassi purjelaudurit ning nende hulgas lausa 25 eestlast.