Kõigis kolmes võistlusklassis peeti täna neli sõitu. Seda vaatamata kiuslikule ilmale, mil tihti muutus tuulesuund ning lainekõrgus merel oli heitlik ja muutlik.

Zoom8 klassis on tänase päeva lõppedes ning seitsme seni peetud sõidu tulemusena sarnaselt eilsele liidrikohal Elisabeth Ristmets. Teiseks on tõusnud Romi Safin ning kolmandal kohal on eile teisel positsioonil lõpetanud Tristan Šaraškin.

Laser 4.7 klassis tõusis tänase nelja sõidu tulemusena liidriks lätlane Eduards Plavins, kes võitis täna neljast kaks sõitu. Teiseks on langenud eilne liider Sten-Markus Andresson ning kolmandal kohal on endiselt Liis Annus.

Optimist klassis on tänase päeva kokkuvõttes esikohal lätlane Richards Muncins. Teisel positsioonil asetseb samuti lätlane, Emils Amsils ning kolmas on eile teisena lõpetanud Mia Marin Lilienthal.
Optimist klassi kuldgrupis võistlesid täna eilsete tulemuste põhjal 45 esimest purjetajat ning ülejäänud 31 purjetajat sõitis hõbelaevastikus. Homme jätkavad aga hõbegrupi tänased kolm esimest purjetajat, Uku Vesberg, Karl Markus Kaal ja Lisett Aasmets, võistlemist kuldgrupis,

Saaremaa Merispordi Seltsi regatil toimuvad Zoom8 ja Laser 4.7 klasside kvalifikatsioonisõidud, kus stardivad kõik purjekad koos, reedest pühapäeva lõunani. Esimesed kolm kvalifitseeruvad otse finaali ning neljanda kuni kümnenda koha purjetajad poolfinaali. Neljandaks finaalis osalejaks on poolfinaali võitja. Lõpptulemused esimesest kuni neljanda kohani selguvad finaalsõidu põhjal.

Optimist klassis võisteldakse reedel kahes võrdse suuruse ja tasemega grupis. Laupäeval jätkavad 45 paremat võistlejat kuldgrupis ja ülejäänud võistlejad purjetavad edasi hõbegrupis. Laupäevaste sõitude järel pääsevad hõbegrupi 3 paremat purjetajat pühapäevaks kuldgruppi.

Pühapäeval toimuvad Zoom8 ja Laser 4.7 klasside kvalifikatsioonisõidud algusega kell 11, Optimist klassi sõidud algusega kell 12 ning Zoom8 ja Laser 4.7 klasside finaalsõidud algusega kell 14.

Pühapäeval toimuvaid finaalsõite kommenteerib huvilistele purjetaja Rimo Timm.

Optimist klassis võistleb Saaremaa Merispordi Seltsi regatil 76, Zoom8 klassis 27 ning Laser 4.7 klassis 35 noort.

Saaremaa Merispordi Seltsi regati korraldab Saaremaa Merispordi Selts koostöös AS-i Saarte Liinid ja Eesti Jahtklubide Liiduga.