Tõnis Haavel ja Lenart Kivistik (Noblessneri Jahtklubi) tegid 49er klassis teisel võistluspäeval tublid sõidud, ületades finišiliini oma kvalifikatsioonigrupis 9nda, 4nda ja 5ndana. Sellega kerkib meeskond eilsega võrreldes tervelt 25 positsiooni võrra, asetudes hetkeseisuga 27ndaks. 76 paadi hulgas on esikohal Suurbritannia purjetajad David Evans ja Edward Powys.

Kahepaadil 470 võistlevad õed Marjaliisa ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru) täiendasid oma tulemusseeriat täna 33nda ja 25nda kohaga, mis tõstab nad hetkel 52 naiskonna konkurentsis 31. positsioonile. Liidritena jätkavad britid Sophie Weguelin ja Sophie Ainsworth.

Laseri purjetaja Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) suutis täna oma kvalifikatsioonilaevastikus saadud 6nda ja 16nda tulemusega tõusta eilsega võrreldes samuti 25 koha võrra, asetudes 138 sportlase seas kokkuvõttes 33ndaks. Argo Vooremaa (ESS Kalev Jahtklubi) finišeeris 12nda ja 29nda kohaga ning hoiab seni peetud nelja võistlussõidu järel 52. asetust. Juhtpositsiooni on haaranud sakslane Simon Grotelueschen.

Suurema osavõtjate arvuga Laser Standard klass võistleb kolmapäevani kolmes ning 49er klass kahes kvalifikatsioonigrupis, neljapäeval aga jätkatakse sõite finaalgruppides. 470 naised seevastu stardivad kogu võistluse kestel ühe laevastikuna. Laupäeval purjetavad iga klassi 10 parimat topeltpunktid andvas medalisõidus.