Meeskonda kuulusid roolimees Tiit Vihul, taktikuks America’s Cupil võistelnud kunagine Itaalia olümpiapurjetaja ja tänane Itaalia Nacra koondise treener Gabriele Bruni ning meeskonnas Meelis Pielberg, Tanel Trööp, Indrek Ulla, Raul Grigorjev, Aivar Kaljumäe, Tarmo Vesberg, Raul Vinnal ja Raul Vane.

Eestist võttis MMist osa 7 jahti. Kokku osales 85 jahti 15 riigist. Regatt koosnes pikast kaheosalisest kokku 135-miilisest avamereetapist ning seitsmest lühirajasõidust vastutuule-allatuule rajal.

Olympic oli avameresõidu järel seitsmendal positsioonil, tõusis siis aga kahe esimese lühirajasõiduga neljandaks ning alates neljandast võistluspäevast hoidis kolmandat kohta. Enne viimast võistluspäeva muutus heitlus pronksi eest eriti teravaks, sest vahe neljandal kohal oleva Michael Berghorni jahiga Halbtrocken 4.0 (X-41) Saksamaalt oli vaid kaks punkti ja viiendal kohal oleva põhjanaabrist Martin Estlanderi Xini Freedomiga (X-41) kolm punkti.

Viimane sõit oli keeruline ja muutliku tuulega, mis nii taktiku, roolimehe kui ka meeskonna suurepärases koostöös õnnestus vormistada neljanda tulemusega. Sõidu võitis kindlalt soomlaste Xini Freedom, kuid Olympic suutis tagada kolmanda koha kokkuvõttes 0,5 punktiga soomlaste ees skoorides 7-15-7-1-1,5-7-6-(13)-4.