Karl-Martin Rammo asetseb 19., Lauri Väinsalu 23. ja Ingrid Puusta 26. kohal.

Finn klassis püsib Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) tabeli eelmise väljalaskega võrreldes samal, 6. positsioonil. Lauri Väinsalu (Rein Ottosoni Purjespordikool) asetus on samuti endiselt 23. Juhib rootslane Björn Allansson.

Laser Standardil on Karl-Martin Rammo (ROPK/Tallinna Jahtklubi) edetabelis 19. kohal. Esisaja sisse mahub ka 90. positsioonil olev Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts). Esikohta hoiab austraallane Tom Burton.

Naiste RS:X purjelauaklassis on Ingrid Puusta (Noblessneri Jahtklubi) tõusnud 26. reale, mis on talle ka senise purjetamiskarjääri parim edetabelikoht. Liider on itaallanna Flavia Tartaglini.

Marjaliisa Umb ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru) on naiste 470 klassis 40. kohal. Esimene positsioon kuulub prantslannadele Camille Lecointrele ja Helene Defrance'ile.

Anna Pohlak (TJK) on Laser Radial klassis 41. kohal. Ränkingu tipus on hollandlanna Marit Bouwmeester.

49erFX klassis on Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp (ROPK) tõusnud 52. positsioonile, mis on neile ka seni parim tulemus. Juhib Brasiilia tiim Martine Soffiatti Grael ja Kahena Kunze.

49er klassis on Tõnis Haavel ja Lenart Kivistik (NYCS) asetunud 94. reale. Esikoht kuulub taanlastele Jonas Warrerile ja Peter Langile.

ISAF maailma edetabel järjestab purjetajad nende viimase 12 kuu jooksul saavutatud parimate võistlustulemuste põhjal. Regatil kogutud punktisumma sõltub kolmest tegurist: võistluse reiting, võistlejate arv regatil ning sportlase tulemus võistlusel. Punkte on võimalik saada ISAF Grade’i omavatel regattidel võisteldes. Edetabeli esinumber on kõrgeima punktide arvuga sportlane kuue regati lõikes. Järgmine edetabelijärjestus avaldatakse 8. detsembril.