Finn klassis täna peetud neljas võistlussõidus tuli Deniss Karpak (KST) kohtadele 8, 1, 11 ja 2 ning püsib sellega 2. positsioonil. Samas paadiklassis olid Lauri Väinsalu (ROPK) tulemusteks 11., 16., 13. ja 24. finišikoht ning sportlane paikneb 60 mehe konkurentsis 12. real. Finnil on esikohta hoidmas itaallane Giorgio Poggi.

Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) sõitis Laser Standard klassis välja resultaadid 3, 3 ja 9 ning on tõusnud 102 sportlase seas 16. kohale, mis tähendab talle regati jätkamist kuldgrupis. Juhib austraallane Tom Burton.

Naisteklassis Laser Radial olid Anne-Mari Luige (ROPK) päeva saagiks 9., 27. ja 20. koht ning hetkel 47 naise hulgas kokkuvõttes 24. asetus. Anna Pohlak (TJK) aga finišeeris täna tulemustega 28, 14 ja 36 ning on 27. positsioonil. Liidriks on iirlanna Annalise Murphy.

Finn ja Laser Radial klassid jätkavad homme ja ülehomme avaseeria sõite ühes grupis. Laser Standard klass alustab homme kuni kuut sõitu sisaldavat kuld- ja hõbegrupi sõitude seeriat, kuhu võetakse kaasa kvalifikatsiooniseeria punktid. Regati kolmas etapp moodustub finaalsõidust, kuhu pääsevad kuus paremat, võttes sinna kaasa avaseeria lõppkoha.