Prantsusmaal Hyeres’is täna valitsenud eilsest tunduvalt tuulisemad olud olid Deniss Karpakile (Karpak Sailing Team) igati soodsad – Finn klassi tänases ainsas sõidus saavutas sportlane teise tulemuse.

Seitsme võistlussõidu järgselt on Karpak 41 mehe hulgas ka üldkokkuvõttes 2. kohal , mis tagab talle koha homses medalisõidus, kus topeltpunktidele võistlevaid vaid 10 parimat. Paaripunktilise eduga juhib hetkel hispaanlane Rafael Trujillo.

RS:X purjelaua naiste klassis tõi viimane võistluspäev Ingrid Puustale (Noblessneri Jahtklubi) 24. ja 23. tulemuse ning sportlane lõpetab regati 40 võistleja seas 24. kohaga. Medalisõidu eel on taas esikohale kerkinud poolatar Maja Dziarnowska.

Marjaliisa ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru) lõpetasid 48 osaleva paadiga naiste 470 klassis oma tulemusseeria tänaste 27. ja 28. ning võistluse kokkuvõttes 26. kohaga. Medalisõitu läheb kõrgeimalt asetuselt Hollandi paatkond Lisa Westerhof – Lobke Berkhout.

Laseril sai Argo Vooremaa (ESS Kalev Jahtklubi) täna hõbegrupi 15. koha ning MK etapi kokkuvõttes on tema tulemuseks 45. koht. Finaalis pronksfliidis seilanud Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts) viimases sõidus ei finišeerinud ning 106 mehe konkurentsis kuulub talle 102. koht. Enne medalisõitu on klassis juhtimas austraallane Tom Slingsby.

Star klassis võistelnud Alar Volmer ja Mihkel Kosk (Noblessneri JK) samuti täna ei finišeerinud ning lõpetavad regati 25 meeskonna hulgas 24. kohaga. Medalisõidu eel on esikohal briti meeskond Iain Percy ja Andrew Simpson.