Finn klassis asub eelmises edetabeli väljalaskes 3. kohta hoidnud Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) seekord 4. real. Lauri Väinsalu (Rein Ottosoni Purjespordikool) on 16. ja Martti Kinkar (ROPK) 93. kohal. Tabelit juhib horvaat Ivan Kljakovic Gaspic.

Laser Standardil on Karl-Martin Rammo (ROPK/Tallinna Jahtklubi) positsioneerunud 14ndaks. Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts) aga on 108. kohal. Esikohta hoiab horvaat Tonci Stipanovic.

Naiste RS:X purjelauaklassis on Ingrid Puusta (Noblessneri Jahtklubi) tõusnud talle seni kõrgeimale, 29. reale. Juhtkohal on itaallanna Flavia Tartaglini.

Anna Pohlak (TJK) on Laser Radial klassis 33. ning Anne-Mari Luik (ROPK) 94. kohal. Ränkingu tipus troonib hollandlanna Marit Bouwmeester.

Marjaliisa Umb ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru) on kerkinud naiste 470 klassis 38ndaks. Esimene positsioon kuulub Uus-Meremaa naiskonnale Jo Aleh ja Polly Powrie.

49erFX klassis on Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp (ROPK) võtnud värskes edetabelis 68. koha. Juhib Brasiilia tiim Martine Soffiatti Grael ja Kahena Kunze.

Johannes Ahun (NYC), kes võistleb meeste RS:X klassis, on ränkingus 161. positsioonil. Liidrina jätkab Ho Tsun Leung Hong Kongist.

49er klassis on Tõnis Haavel ja Lenart Kivistik (NYC) asetunud 169. reale. Esikoht kuulub hetkel taanlastele Jonas Warrer'ile ja Peter Lang'ile.

ISAF maailma edetabel järjestab purjetajad nende viimase 12 kuu jooksul saavutatud parimate võistlustulemuste põhjal. Regatil kogutud punktisumma sõltub kolmest tegurist: võistluse reiting, võistlejate arv regatil ning sportlase tulemus võistlusel. Punkte on võimalik saada ISAF Grade’i omavatel regattidel võisteldes. Edetabeli esinumber on kõrgeima punktide arvuga sportlane kuue regati lõikes. Järgmine edetabelijärjestus avaldatakse 2. juunil.