Erinevalt eelnevatest võistluspäevadest valitses Hyeres'is täna mõnus purjetuul: 5-10 m/s puhunud kirdetuules peeti maha esimesed kaks finaalseeria sõitu.

Finn klassi kuldgrupis võitles Deniss Karpak (KST) täna välja kaks 15. finiširesultaati ning on hetkel kokkuvõttes 68 mehe hulgas asetunud 21. kohale. Sama klassi hõbefliidis seilav Lauri Väinsalu (ROPK) lõpetas päeva sõidud 3. ja 1. kohaga ning hoiab 42. positsiooni. Liidriks on hollandlane Pieter Jan Postma.

Laser Standard klassis on Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) hetkepositsiooniks 35. koht 113 mehe konkurentsis, olles finišeerinud kuldlaevastiku esimestes finaalsõitudes 23. ja 5. tulemusega. Esikohta hoiab horvaat Tonci Stipanovic.

Naisteklassis Laser Radial on kuldgruppi kvalifitseerunud Anna Pohlak (TJK) 23. kohal, tema finaalseeria algas 20. ja 18. sõidutulemusega. Hõbefliidis purjetav Anne-Mari Luik (ROPK) lõpetas tänased sõidud 10ndana ja 16ndana ning on asetunud 55 naise seas 38ndaks. Juhtimas on endiselt soomlanna Tuula Tenkaken.

Täna alanud kuld- ja hõbegrupi sõitude seeriasse võeti kaasa viiest sõidust koosnenud kvalifikatsiooniseeria lõppkoht. Kuld- ja hõbegrupi seeria sisaldab kuute võistlussõitu, millest üks kuulub mahaarvamisele. Regati kolmas etapp moodustub medalisõitude seeriast, kuhu pääsevad kümme paremat, võttes kaasa kuldgrupi seeria punktid. Medalisõitude seerias on kaks sõitu ning need annavad sportlastele topeltpunktid.