Eelviimases avaseeria sõidus tuli Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) küll ülikõrgele 4. kohale, kuid viimane sõit tõi paraku kaasa diskvalifitseerimise ning regati kestel peetud kümne võistlussõidu kokkuvõttes kujunes sportlase lõpptulemuseks 59 mehe seas 22. koht. Samuti Finnil purjetav Lauri Väinsalu (Rein Ottosoni Purjespordikool) täna ei startinud ning lõpetas võistluse 41. kohaga. Tubli punktieduga läheb homme avaseeria tulemuste alusel selgunud kümnele parimale peetavasse medalisõitu liidrina britt Ben Ainslie.

Laser Standard klassis sai kuldlaevastikus purjetanud Karl-Martin Rammo (ROPK/Tallinna Jahtklubi) täna juurde 46. ja 24. tulemuse ning saavutas regatil 47. koha. Argo Vooremaa (ESS Kalev Jahtklubi) seilas välja hõbelaevastiku esikoha, tulles täna oma grupis teiseks ning viimases sõidus ka esimeseks, kuid 124 mehe kokkuvõttes kuulub talle 63. lõppkoht. Medalisõidu eel on Laser klassis juhtimas austraallane Tom Slingsby.

470 klassi naiskond Marjaliisa Umb – Elise Umb (Purjespordiselts Maru) suutis tänaste 12. ja 38. kohaga oma positsioone veidi parandada ning õdede tiim lõpetab MK etapi 46 paatkonna seas 36ndana. Homsesse otsustavasse lõppsõitu lähevad juhtpositsioonilt Jo Aleh ja Olivia Powrie Uus-Meremaalt.

Anne-Mari Luik (ROPK) lisas Laser Radial klassis oma tulemustabelisse täna hõbefliidis 11. ja 10. koha ning sai võistluse lõpptulemuseks 91 naise hulgas kirja 69. koha. Kulda asub kõrgeimalt asetuselt jahtima hollandlanna Marit Bouwmeester.

49er klassis tulid Tõnis Haavel ja Lenart Kivistik oma viimasel võistluspäeval hõbegrupis finišikohtadele 16,15,21 ja 14 ning on regati kokkuvõttes 64st paadist 44ndad. Juhtpositsiooni hoiab medalisõidu eel Austraalia meeskond Nathan Outteridge – Iain Jensen.