Kuldfliidis purjetanud Anna Pohlak oli Laser Radialil 23-s ja Karl-Martin Rammo Laser Standardil 29-s.

Finn klassis võistelnud Deniss Karpaki (KST) viimasteks sõidutulemusteks jäid kuldgrupi 10. ja 19. koht ning kokkuvõttes kuulub talle 68 mehe hulgas 18. lõppkoht. Hõbelaevastikus finišeeris Lauri Väinsalu (ROPK) täna 5nda ja 2na ning sai võistluse lõpptulemusena 35. koha. Medalisõitude eel on liidriks britt Giles Scott.

Laser Standardil lõppes Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) tulemusseeria kuldfliidi 31. ja 19. kohaga ning temale on regati lõppresultaadiks 113 mehe seas 29. koht. Finaalsõitude järel juhib brasiillane Robert Scheidt.

Klassi Laser Radial kuldgrupis sai Anna Pohlak (TJK) täna mittefinišeerumise ja 11. koha ning lõpetas MK etapi kokkuvõttes 23. kohaga. Hõbelaevastikus olid Anne-Mari Luige (ROPK) saagiks diskvalifitseerumine ja 5. sõidutulemus ning regati lõppresultaadiks 37. koht 55 naise hulgas. Medalisõitude seeriasse siseneb kõrgeimalt positsioonilt hollandlanna Marit Bouwmeester.

Homme peetakse medalisõitude seeria, kuhu pääsevad vaid kümme paremat, võttes kaasa kuldgrupi seeria punktid. Medalisõitude seerias on kaks sõitu ning need annavad sportlastele topeltpunktid.