Finnil sai Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) esimeses kvalifikatsioonisõidus 2. koha ning jagab sellega kokkuvõttes hetkel 3.-4. kohta taanlase Jonas Hogh-Christenseniga. Lauri Väinsalu (Rein Ottosoni Purjespordikool) ületas finišiliini oma eelsõitude grupis 26ndana ning jagab 51.-52. kohta ukrainlase Andriy Gusenkoga. Esimest kohta jagavad austraallane Oliver Tweddell ja britt Giles Scott.

Naiste 470 klassis lõppes kvalifikatsiooniseeria Marjaliisa ja Elise Umbile (Purjespordiselts Maru) 18. ja 23. resultaadiga ning eelsõitude järgne 33. koht asetab nad finaaliks hõbelaevastikku. Klassis juhivad Hannah Mills ja Saskia Clark Suurbritanniast.

Laser Standardil finaalis hõbelaevastikus seilav Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) oli teisipäevases sõidus 14. ning on võtnud hetkel 55. positsiooni. Samas fliidis oli Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts) 24., asetudes kokkuvõttes 78. reale. Esikohal paikneb austraallane Tom Burton.

Meeste skiffil 49er said Tõnis Haavel ja Lenart Kivistik (Noblessneri Jahtklubi) kirja oma eelsõitude fliidi 36., 28. ja 4. sõidutulemuse ning nende kohaks on praegu 18. Esimese koha on hõivanud Peter Burling ja Blair Tuke Uus-Meremaalt.

Naiste skiff-purjekal 49erFX alustasid Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp (ROPK) regatti oma kvalifikatsioonigrupis mittefinišeerimise ja 15. kohaga ning on asetunud 52. reale. Juhtpositsioonil on taanlannad Ida Marie Baad Nielsen ja Marie Thusgaard Olsen.

Meeste RS:X purjelaual sai Johannes Ahun (SoloSailing/Sailracing Academy NYCS) viimases eelsõidus 46. tulemuse ning kvalifikatsiooni kokkuvõttes 83. kohaga purjetab ta edasi hõbefliidis. Samas grupis surfab edaspidi ka täna viimases eelsõidus 47. koha saanud ning kokkuvõttes 88. olev Rainer Kasekivi (Tallinna Purjelauakool). Liidriks on poolakas Piotr Myszka.