Neist parimad tulemused saavutasid EM-il Saaremaa poisid Ardo Hansalu ja Kristo Õunap, kes tulid võistluste kokkuvõttes vastavalt 5. ja 8. kohale. Tüdrukutest oli parim kümnendana lõpetanud Kätlin Tammiste.

Kui teisipäeval tuli purjetajatel Gardal valitsenud tuulevaikuse tõttu kaldale jääda, siis ülejäänud kolmel võistluspäeval valitsenud soodsad tuuleolud võimaldasid pidada ära kõik planeeritud 9 võistlussõitu.

Meie purjetajatest kõige paremini suutis neis tingimustes esineda Ardo Hansalu (Saaremaa Merispordi Selts), kes saavutas poiste arvestuses 5. koha 50 punktiga. Esikümnesse mahtus veel kaheksandaks tulnud Kristo Õunap (SMS) 63 punktiga. Poiste Euroopa meistri tiitli võitis 11 punktiga taanlane Carsten Faubel kaasmaalase Christian Rohde (35p) ning norraka Eirik Gramnaesi (37p) ees. Poisse oli võistlemas 48.

Tüdrukute arvestuses oli eestlastest tugevaim Kätlin Tammiste (Rein Ottosoni Purjespordikool), kes lõpetas EM-i kokkuvõttes 10. koha ja 67 punktiga. Tüdrukute Euroopa meistriks tuli Elli Smolka Austriast 10 punktiga, järgnemas soomlanna Noora Ruskola, kes kogus 23 punkti ning 30 punkti teeninud Julia Haeupl Austriast. Tüdrukuid oli võistlustules 43.