Karl-Martin Rammo võitis ühe sõidu ja oli teises 14-nes, homme algavatesse kuldfliidi sõitudesse läheb ta 13. positisioonilt. Anna Pohlak purjetas täna finišisse 11. ja 19. kohal ning tõusis finaalsõitude eel kokkuvõttes 46. kohale.

Pühapäeval alustasid võistlemist Euroopa meistri tiitlile Laser Standard ja Laser Radial klassid kokku ligi 250 paadiga stardis. Need klassid on kõige arvukamad Euroopa meistrivõistluste programmis 244 Laseriga, millest 139 on meeste Laser Standardid ja 105 naiste Laser Radialid.

Horvaat Tonci Stipanovic juhib kvalifikatsioonisõitude järel meeste Laser Standardi võistlust, eestlased on finaali eel järgmistel kohtadel: Karl-Martin Rammo (ROPK) 13 (kuldgrupp), Patrick Abner (ROPK) 77 (hõbegrupp), Argo Vooremaa (KJK) 81 (hõbegrupp).

Naiste Laser Radialil juhib Evi van Acker Belgiast. Kodulinna Helsinki suurim lootus Sari Multala on kvalifikatsiooni järel 12-ndal positsioonil. Meie purjetajatest jätkab Anna Pohlak (TJK) võistlemist kuldgrupis 46. kohalt ja Anne-Mari Luik (ROPK) hõbegrupis 66. kohalt.