Finn klassis võitis kindlalt kõik sõidud Deniss Karpak (S4G KST), teisel kohal on mõlemas sõidus samuti teise koha saanud Martti Kinkar (ROPK) ning kolmas Lauri Väinsalu (ROPK). Finne oli täna stardis neli paati.
Laser Standard klassis võistleb 11 paati kahest riigist, Eestist ja Suurbritanniast. Esikohal on kahe sõidu kokkuvõttes Argo Vooremaa (KJK), teisel kohal on Alex Mills Barton Suurbritanniast ning kolmas Kaarel Kruusmägi (SMS). Karl-Martin Rammo hoiab hetkel 4. kohta.
Laser Radial klassis võitis mõlemad sõidud Anna Pohlak (TJK), teisel kohal on Anne-Mari Luik (ROPK) ning kolmas Taavi Valter Taveter (PJK).
Nelja võistlejaga 470 klassis on hetkel esikohal õdede Marjaliisa ja Elise Umbi paatkond (PSS Maru), teisel kohal on soomlaste paatkond Miikka Nikkilä, Leo Tykkyläinen (TPS/EPS) ning ka kolmas koht kuulub meie põhjanaabritele Rosa Lindqvistile ja Annina Takalale (MP/ESS/HSK).
Kõige rohkema osavõtjate arvuga Optimist klassis võidutses täna mõlemas sõidu esikoha võtnud Keith Luur (PJK). Tema järel teisel kohal paikneb Markus Lilienthal (ROPK) ning kolmas on Läti purjetaja Roberts Janis Vancovics (RYC). Tüdrukutest oli täna parim Helen Pais (KJK). Optimiste on Lohusalus võistlustules 66, neist tüdrukuid 10.
Zoom8 klassis hoiab esimese päeva järel esikohta Juuso Roihu (TJK). Teisel kohal on Karl Poll (ROPK) ning kolmas Bo Aaron Kooser (ROPK). Tüdrukutest oli täna parim Kristina Erisalu (HPSK), kes hoiab üldarvestuses 8. kohta. Zoom8 klassis osaleb regatil 32 noorsportlast.
Laser 4,7 klassis võitis täna mõlemad sõidud Kristo Õunap (SMS). Talle järgnevad võrdse punktide arvuga Davis Reinis Andersons Lätist (RYC) ning Hardo Niit (SMS). Eesti meistrivõistluste arvestuses on kolmandal kohal Johanna Saareke (PJK). Laser 4,7 võistleb 13 paati.

RS:X U19 ja Naiste klassis saadi täna kirja vaid üks sõit, mille võitis Betti Vainküla (Extreme sport/NYCS), teise koha sai Andreas Remmel (NYCS).

Techno 293 U15 klassis võistleb 4 purjelaudurit, kellest parim oli täna Alfred Kalm, sama arvu punktidega on teisel kohal Aarto Pihlapuu ning kolmas on Marens Pertelson (kõik TBPLK).
Techno 293 U17 on kõige rohkema osalejate arvuga purjelauaklass, kus võistleb 7 purjelaudurit. Parim oli täna Lise Anette Vaher (Tartu KJK). Teisel ja kolmandal kohal on võrdse arvu punktidega vastavalt Keit Järve (NYCS) ja Lisanna Unt (Tartu KJK).

Sõidud jätkuvad täna, kui on oodata tugevamaid tuuli ja vihmasadu. Noorte Eesti meistrid selguvad pühapäeval, 2. septembril.

EJL Olümpiapurjetamise Eesti Karikas koosneb kokku seitsmest regatist noorte- ja olümpiaklassidele. Eesti Karikas algas 25.-27. mail Roomassaares Saaremaa Merispordi Seltsi regatiga. Teiseks etapiks olid 15.-17. juunil Tallinnas aset leidnud Kalevi Jahtklubi meistrivõistlused, kolmandaks aga samuti Tallinnas toimunud Spinnakeri regatt 6.-8. juulil. Neljas etap sõideti 24.-26. augustil Roomassaares Saaremaa karikavõistlustel ja viies 31. augustist 2. septembrini kestval Tallinna Jahtklubi karikavõistlustel. Eelviimaseks etapiks on 14.-16. septembril peetav Pärnu Sügisregatt ning viimaseks 21.-23. septembril aset leidev Tallinna Nädala regatt. Noorimate klass Optimist võistleb kokku neljal regatil, teistes klassides peetakse kolm regatti. Kõigis klassides lähevad võistlussarja üldkokkuvõttes arvesse kolm paremat regatitulemust.