Nimeliselt on registreeritud 245 iluvõimlejat ning oma osalemist on kinnitanud lisaks ka 96 rühmvõimlemise rühma 30 erinevast riigist. Tagasihoidlike arvutuste kohaselt on seega üritusele tulemas vähemalt 1100 võimlejat. Kui juurde lisada ka treenerid ja kohtunikud, on osalejate arv märgatavalt suurem.

"Meie senine kogemus näitab, et see number pole veel lõplik," sõnas Miss Valentine'i peakorraldaja Janika Mölder. "Igal aastal on meil viimasel hetkel mõni nimi lisandunud ja mõni ka välja jäänud."

Ka 2012. aastal osales Tartus toimuval turniiril üle tuhande võimleja. Toona oli üles antud 29 riiki. "Juba siis mõtlesime, et enam see võistlus küll suuremaks ei kasva, aga eksisime. Tundub, et parandame uuesti rekordit," tunnistas Mölder. "Sel korral oli registreerimine harukordselt aktiivne. Klubid ja alaliidud üle maailma tunnevad meie võistluse vastu väga suurt huvi. Nii mõnelegi
rühmale pidin juba ära ütlema."

Miss Valentine 2014 raames toimub ka rühmvõimlemise MK-etapp, mis lisaks tulihingelistele võimlemisfännidele ka kohalikule publikule huvi peaks pakkuma."Tartu tüdrukud jahivad "Sunshine" naiskonnaga maailmakarika poodiumikohta," lisas Mölder. "Pea kõik maailma tipud on kohal. Ma kujutan ette, et finaalid on sel korral eriti põnevad."

Osalevad riigid: Armeenia, Aserbaidžaan, Belgia, Bulgaaria, Eesti, Gruusia, Hispaania, Hong Kong, Iisrael, Jaapan, Kanada, Kreeka, Küpros, Leedu, Läti, Luksemburg, Madalmaad, Mehhiko, Moldova, Norra, Rootsi, Rumeenia, Soome, Suurbritannia, Taani, Tšehhi Vabariik, Ukraina, USA, Usbekistan,
Venemaa.

Miss Valentine 2014
7.-9. veebruaril, Tartus A. Le Coq'i spordimajas

Ajakava:
7. veebruar – Eelvõistlused, MK-etapi poodiumitreening
8. veebruar – Rühmvõimlemise MK-etapi ja iluvõimlemise eelvõistlused,
rühmvõimlemise turniiri finaalid
9. veebruar – Rühmvõimlemise MK-etapi ja iluvõimlemise finaalid, Gala