Viimati jõudis Novosjolov MK-etapil poodiumile täpselt aasta tagasi, 22. märtsil, kui sai Vancouveris teise koha.

Põhitabeli esimeses matšis oli Novosjolov torgetega 15:9 üle Brasiiliat esindavast Richard Grunhauserist.

Teises ringis tuli Novosjolov ungarlase Geza Imre vastu välja lootusetuna tundunud seisus. Eestlane jäi kaotusseisu 1:5 ja oli pidevalt tagaajaja osas. Viimasel kolmandikul oli seis veel 11:7 Imre kasuks, kuid siis algas Novosjolovi show. Vastane suutis sealtmaalt teha vaid ühe torke Novosjolov kaheksa vastu ja nii matšivõit Eesti esinumbrile 15:12.

Kaheksandikfinaalis tuli Novosjolov viimasel kolmandikul maailma esinumbri prantslase Gauthier Grumieri vastu välja 6:8 kaotusseisust, viigistas 9:9 ning võitis otsustava torkega 10:9.

Veerandfinaalis alistas Novosjolov 15:12 korealase Jinsun Jungi. Poolfinaalis oli ta kindlalt 15:10 parem šveitslasest Benjamin Steffenist.

Naiste turniiril võitis MMi pronks Erika Kirpu avaringis poolatari Anna Mroszczaki 15:9 ja teises ringis sakslanna Alexandra Ndolo otsutava torkega 12:11. Kaheksandikfinaalis kaotas Kirpu otsustava torkega 9:10 brasiillannale Nathalie Moellhausenile.

Kristina Kuusk võitis venelanna Julia Litšagina otsustava torkega 14:13, kuid pidi 1/32-finaalis tunnistama prantslanna Caroline Vitalise paremust.