Täna Riias peetud finaalkohtumises alistati viiegeimilises mängus valitsev Läti meister SK Riga, teatas NIVEA Naiste Meistriliiga koordinaator.

Milstrand läks kohtumist geimidega 2:1 juhtima ja oli võidule lähedal juba neljandas geimis, kaotades selle siiski lõpuks minimaalse 23:25 vahega.

Ka viies geim oli tasavägine. Seekord olid lõpus aga kindlamad eestlannad saades tänu 15:12 geimivõidule esimeseks Eesti-Läti ühisliiga võitjatiitli omanikuks. Kohtumise parimateks mängijateks nimetati Mari-Liis Graumann ja Ance Auzina.

Kolmanda koha kohtumises alistas LU/Jelgava samuti viiegeimilises heitluses TLÜ/Cartini naiskonna. Tallinlannad alustasid mängu küll bravuurikalt, võites esimese geimi koguni 25:12. Teises ja kolmandas geimis tuli aga vastase nappi üleolekut tunnistada numbritega 23:25 ja 21:25.

Neljas geim tuli taas kindlalt TLÜ/Cartinile 25:18, kuid viiendaks geimiks enam jõudu ei jätkunud. Otsustav geim tulemusega 15:11 ning seega ka kolmas koht LU/Jelgavale. Kohtumise parimateks mängijateks nimetati Kristiina Raap ning Inguna Minusa.