Kui Mäe medalivõidust oleme oma varasemates uudiste juba juttu teinud, siis ära tasub märkida ka 21-aastase Olli teekond hõbedani.

Pooleaastase võistluspausi pealt MM-ile läinud Olli sai kohe avamatšis kõva hoobi vastu pead, mistõttu tema parem näopool paistetas kiiresti üles. Ka seis ei paistnud esimeses matšis sugugi roosiline - veel 45 sekundit enne matši lõppu oli ta kaotusseisus.

Ometi suutis Olli end kokku võtta ning olukorras, kus midagi kaotada polnud, õnnestunud rünnaku teha, edenedes matšivõiduga 16 parema hulka.

Mulluse Vantaa EM-i pronksinaine jätkas võistlust võimsalt, võites kaks järgmist vastast numbritega 6:0 ja 5:0. Koht poolfinaalis ja ühtlasi Rio olümpiapilet oli sellega kindel.

Ka poolfinaalis jätkas Olli imetegusid, saades 8.6 võidu Aserbaidžaani esindava Julia Ratkevitši üle. Soome keelt hästi valdav Raska, kes juhendab põhjanaabrite vabamaadlejaid juba seitse aastat, võttis Olli kohe pärast matši tugevasse embusesse ning soomlannal hakkasid saavutatut mõistes peagi pisarad voolama.

Finaaliks Ollil enam jõudu ei jätkunud ning tulemusega 0:10 tuli vastu võtta kaotus jaapanlannalt Kaori Icholt. Kokkuvõttes siiski elu parim turniir ning Soome esimene medal Las Vegasest.

Yle videolugu Olli superturniirist:

Olli finaal Kaori Ichoga: