Nimelt joostakse võistluste avapäeval Pärnu Vallikäärus ning Rannapargis Eesti Meistrivõistlused orienteerumissprindis. Kiire ning huvitav võistlusmaastik pakub kindlasti kõikidele osalejatele positiivseid elamusi ning ühtlasi pannakse proovile nende kiire otsustusvõime ja kaardilugemisoskus.

Ligi kaheksa tundi hiljem otsitakse välja juba oma pealambid ning start antakse öisel tavarajal. Ööpimeduses tuleb meeste põhiklassil läbida rohkem kui kümne ning naistel kuni seitsme kilomeetri pikkune võistlusrada, mis kulgeb läbi Uulu piirkonna metsade.

Kolmikvõistluse võtab kokku võistluste teisel päeval ehk 16. augustil toimuv sprinditeade. Vastav võistlusformaat leiab aset alles teist korda ajaloos ning sarnaselt avapäeva sprindile, joostakse taaskord Pärnu linnatänavatel ning rannaalal. Rajale lastakse neljaliikmelised võistkonnad, kuhu kuuluvad 2 meest ning 2 naist.

Kõikidele on avatud ka Pärnu kesklinna üles seatav näidisrada, kus saavad oma orienteerumisoskusi proovile panna ning lihvida kõik huvilised.

Täpsem info võistluste kohta on leitav kodulehelt emv.ssl.ee