Meeste kulturismis valiti ühehäälselt parimaks Ott Kiivikas, kes võitis juba 16. korda ka kulturismi ja klassikalise kulturismi ühise absoluudikategooria. Ott treenib spordiklubis Reval-Sport Natalia Nazarenko-Kiivikase juhendamisel.

Klassikalises kulturismis tegi üllatava tulemuse Oleg Anissimov (Reval-Sport), kes võitis nii kategooria kui tuli ka absoluudis Oti järel teiseks. Oleg on muidu võistelnud meeste fitnessis, kuid otsustas proovida ka klassikalist kulturismi ja seljatas koheselt favoriidid Peep Reinarti Spartast ja Mihkel Vaino.

Noorte kulturismis tuli parimaks Spartas treeniv Tauri Metsaviir. Juunioride kulturismi parimaks valiti Rainer Palm Spartast, kes võitis ka noorte ja juunioride absoluudi kategooria. Raineri treenerit Argo Aderit pärjati samuti võidumedaliga.

Juunioride rannafitnessis valiti parimaks Kaido Raup, meeste rannafitnessis sai Eesti meistriks Rodion Popov.

Naiste juunioride fitnessis võitis Spa&Sport spordiklubis Jaana Junsoni käe all treeniv Lisanna Laanela, kes pakkus publikule põneva vabakava ning näitas ka head vormi.

Kategooriat naiste physique esindas TÜ ASKis treeniv Esta Pilt. Esta pälvis suurepärase vormi eest ka parima veterani tiitli.

Body-fitness juuniorides valiti parimaks Mariliis Liiv (Sparta). Bikiinifitnessi juunioride kategooria võitis Reval-Spordis treeniv Laura Koobas.

Naiste bikiinifitnessi -160cm kategoorias tuli Eesti meistriks Regina Krukovskaja Audentes Fitnessist ja -166cm kategoorias Kristina Aleksejeva, kes sai hiljem ka bikiinifitnessi absoluutkategoorias üldvõitjaks. +169cm bikiinifitnessi kategoorias tuli Eesti meistriks Cärolin Paas(Spa&Sport).

Parima klubi auhinna sai sel aastal endale Reval-Sport. Meistrivõistluste 15. erinevas kategoorias võistles kokku 56 sportlast.