Neljapaadis istuvad praeguse hetke parimad Eesti aerutajad - Kaspar Sula, Kaarel Alupere, Kristjan Oras ja Tarmo Tootsi. Esimene võimalus olümpiapääse lunastada saabub tuleva suve maailmameistrivõistlustel Itaalias, Milanos.

Koondislased saabusid äsja esimesest hooaja eelsest treeninglaagrist. “Laager kulges laias laastus suuremate tagasilöökideta,” ütles koondise peatreener Peeter Becker. “Treeningtunde kogunes 70 ja kilomeetreid üle 600, mis on eelmise aastaga võrreldes vähem, aga see-eest oli intensiivsus tavapärasest kõrgem,” lisas ta.

Uueks hooajaks on koondisel olemas valikuvõimalus. “Lisaks neljasüstale jätkame ka kahesüstaprojektiga, kus on võimalikud lausa kaks varianti,” ütles Becker. “Maailmameistrivõistluste 9. paatkond Alupere-Sula ja sel aastal MK-etapil kuuenda koha saanud Alupere-Tootsi,” tõi Becker välja kahesüstade paatkonnad.

Nagu ütleb vanasõna, rege rauta suvel, vankrit talvel. Eesti aerutamiskoondis valmistus hooajaks Hispaanias, Sevillas, kus põhitähelepanu all oligi neljapaat.

Vaata videot neljapaadi treeningust: