„Kutsume seda aastat uuenduste aastaks, sest oleme välja tulemas erinevate tehniliste lahendustega, mille eesmärgiks on muuta Viasati kliendikogemust veelgi paremaks. Viasat Sport Balticu HD-pildikvaliteeti viimine on üks väga oluline osa sellest, eriti arvestades kui kaua on meie spordifännid pidanud seda uuendust ootama. Aga nüüd on lõpuks tehniliselt kõik valmis ja HD telepilt soovi korral iga kliendi kodus juba täna ka olemas,“ ütles Aet Viira, AS-i TV Play Baltics ärijuht.

Viira sõnul on AS-i TV Play Baltics eesmärgiks sel aastal esitleda oma klientidele veel teisigi HD kanaleid, tutvustada uut ja innovaatilist tehnilist platvormi, mis loob võimaluse televaatajal nautida telesisu ka muul viisil kui vaid kodus teleri ees ning loomulikult tõsta Viasati telekanalites pakutava sisu kvaliteeti.

Viasat Sport Baltic tegutseb Baltikumis aastast 2009. Ainus spordile pühendatud ja eestikeelsete kommentaaridega telekanal Eestis toob televaatajani üle 2000 tunni spordiülekandeid aastas edastades olulisi ülekandeid jalgpallist, korvpallist, motospordist, jäähokist ja paljust muust. Olulisemate edastusõiguste hulka kuuluvad UEFA Meistrite liiga, Euroopa liiga, Rahvuste liiga, Inglismaa kõrgliiga Premier League, FA Cupi, DFB Pokal, profipoksiturniir WBSS, FIBA Eurobasketi meeste ja naiste mängud, 2019. aasta korvpalli MM-i kvalifikatsioonimängud, korvpalli Turkish Airlines Euroliiga, jäähoki profiliigat KHL, ragbi Kuue Rahvuse Karikas, Euroopa käsipalli meistrivõistlused ja IndyCar.

Kõik Viasat Hõbe ja Viasat Kuld teleteenuse pakettide omanikud, kellel on HD valmidusega digiboks, saavad Viasat Sport Baltic HD tellida endale kas noppekanalina (2,99€ kuu) või tellides HD Pluss kanalid, kuhu kuuluvad lisaks terava pildiga spordikanalile veel 6 HD-kanalit: Viasat Sport Baltic HD, TV1000 Premium HD, TV3 HD, Viasat History HD, Viasat Explore HD, National Geographic Channel HD ja Viasat Motor HD. Viasat Teemanti teleteenuse pakettidesse lisanduvad uued HD kanalid automaatselt. Viasat Sport Baltic HD on leitav positsioonilt 110, TV1000 Premium HD positsioonilt 106 ja TV3 HD positsioonilt 103. Küsimuste korral soovitab Viasat oma klientidel pöörduda klienditeenindusse +372 698 9000 (9.00-21.00) või saata e-mail hoolime@viasat.ee.