72 mehe konkurentsis võttis esikoha Sexton, teine oli valitsev Eesti meister Albert Tamm ja kolmas maailmameister Barsby.

Pärast esimest päeva juhtis meeste avatud divisjonis võistlust Albert Tamm, kes kordas oma rajarekordit, visatas 12 viset alla par`i. Järgnesid Silver Koni (-11), Nate Sexton (-10) ja Gregg Barsby (-9).

Teisel ringil sai aga võimsa hoo sisse Sexton, kes viskas võimsa uue rajarekordi -15 viset alla par`i (kokku -25). Kõige enam oli ta rahul oma puttimisega, kus vise viske järel kettad korvis lõpetasid. Eestlane Silver Koni tegi elu parima ringi, kui mängis 12 viset alla par`i ja tõusis sellega teiseks (-23) ainult ühe viskega Albert Tamme ette. Barsby jäi juba liidrist maha 7 viskega ja tema tulemus peale kahte ringi oli -18 viset par`ile.

Kolmandat ringi alustas väga hästi Albert Tamm, kui esimese kolme rajaga oli tal 3 viset alla par`i ja oli kahe viske kaugusel liidrist. Neljandal rajal sai aga Albert õnnetu ketta veeremise, kui 11 meetri kauguselt puttimisel jäi vise madalaks ja ketas veeres 12 meetri peale. Sealt eksis meie mees samuti ja tuli vastu võtta bogey (üks vise üle par`i). Sexton samal ajal mängis raja kahega ja duubeldas oma edumaad 4 viskeni. Sealt maalt Sexton enam tagasi ei vaadanud ja läks oma teed ning võttis kindla võidu. Viimase ringi tulemus -13 viset par`ile ja kokku -38.

Rahvusvahelise alaliidu PDGA reitingu punktide poolest oli tema keskmine ringide tase 1053,3 punkti, mis on ühtlasi ühe võistluse kõrgeim keskmine reiting Eestimaa pinnal. Teiseks tuli Albert Tamm (-32) ja kolmandaks Gregg Barsby -27ga.

Teistes divisjonides käis ka tihe võistlus, kus oli kokku 9. naist. Viimasele päevale läks edu seisus Anneli Tõugjas. Naistest võttis oma esimese A-kategooria võidu Keiti Tätte (+17), kui edastas Anneli Tõugjast (+21) ja Kaidi Allsalut (+23).

Meesseenioride 40+ divisjonis (17 osalejat) läks viimasele ringile 4-viskelise eduga eestlane Markko Kivi, kuid pidi lõpuks alla vanduma ühe viskega soomlasele kunagisele Euroopa meistrile Ville Piippole (-9). Kolmandaks mängis end Tarmo Vilipõld (-5).

Meesseenioride 50+ divisjonis oli 3 võistlejat. Seekord suutis parimat mängu näidata leedulane Miroslavas Jurgelevicius (+20), kes edestas valitsevat Eesti meistrit Hillar Neilandit 11. viskega. Kolmandaks jäi Uno Rego.

Juunioride divisjoni näitas väga head stabiilsust nooruke Mattias Villota, kes mängis kokku 11 viset alla par`i ja edestas Maico Rimmelit 9 viskega. Tugeva viimase ringiga tõusis kolmandaks Joonas-Hendrik Mägi (+8). Kokku oli osalejaid 9.

MA3 ehk amatööride divisjonis oli võistlustules 47 osalejat ja esimese koha viis koju Timo Ehrpais tulemusega 6 viset üle par`i. Viimasel ringil viskas Timo ka võistluse ainukese hole in one`i ehk ühe viskega ketta korvi 11. rajal (raja pikkus 74. meetrit). Teiseks mängis ennast Allar Pani (+11) ja kolmandaks Marek Möller (+12).