24-aastase Bivensi naine, laps ja ämm tapeti väikses Virginia linnas. Ta jagas oma lugu pühapäeval Virginias Danville'i kirikus. Üritust kanti üle Facebookis.

Madalamas liigas mängiva Montgomery Bisquits oli parasjagu Tennessees Chattanoogas mängimas, kui mõrv toime pandi. Lennujaamas kojulendu oodanud Bivens luges Facebookist igavuse peletamiseks uudiseid.

"Esimene pealkiri, mida ma näen, on kahe naise ja väikelapse surm. Teadsin kohe, et need on nemad. Sain oma pere lahkumisest teada Facebooki kaudu. Hakkasin keset lennujaama lihtsalt karjuma," meenutas ta.

Kolmikmõrvass süüdistatakse 19-aastas Matthew Thomas Bernardi, kes tappis oma ema Joan Bernardi (62), oma õe Emily Bivensi (25) ja nõo, 14 kuud vana Cullen Bivensi.

"Raskeim hetk oli minu jaoks see, kui ma jõudsin koju ja astusin esimest korda oma poja magamistuppa ning sain aru, et ei näe teda selles maailmas enam kunagi. Sellele tundele ei saa enam kunagi miski lähedale. Samas jällegi ma tean, et ma näen teda ühel päeval jälle, ning sinna pole palju jäänud," rääkis Bivens.

Bivens postitas pildi oma lapsest, naisest ja ämmast Instagrami eelmisel suvel.