Fresco meenutas tunnistajapingis intsidenti, mis leidis aset 2012. aastal Johannesburgis. Nimelt olevat Pistorius sattunud politseinikuga vaidlusse, kui viimane oli nende auto kinni peatanud ja Lõuna-Aafrika Vabariigi jooksja tulirelva puutunud.

"Politseinik tuli kõrvalistuja koha juurde, kus istus Oscar Pistorius ja võttis tema relva. Pistorius käratanud politseinikule kurjalt: "Sa ei või puutuda teise mehe relva!" Sellele järgnenud vaidlus," rääkis Fresco. Lisaks talle ja Pistoriusele oli autos ka jooksja ekssõbratar Samantha Taylor

Kui neil lubati edasi sõita, tulistas Pistorius ette hoiatamata läbi auto katuseluugi. "Küsisin temalt, mida kuradit ta teeb. Ta lihtsalt naeris selle peale," meenutas Fresco. Ta kinnitas ühtlasi, et võttis kord süü enda peale ka intsidendi eest, kui Pistorius oli restoranis relva vaadates järsku põrandasse tulistanud.

Fresco oligi eilse kohtuistungi peamine tunnistaja. Prokurör üritas tema ütluste abil tõestada, et Pistorius käib relvadega hooletult ümber ja võis seetõttu ka Steenkampi tappes tahtlikult läbi vannitoa ukse tulistada, kuigi teadis, et sõbratar on sinna tüli käigus peitu läinud.

Pistoriust ähvardab Steenkampi tapmise eest eluaegne vanglakaristus.