Liigese- ja lülisambahaiguste käes kannatavad paljud inimesed. Tegemist on haigustega, mis on töövõime kaotuse või vähenemise esmapõhjuseid, edestades märkimisväärselt muid haigusi.

Kas peale hormoonravi ja mittesteroidsete põletikuvastaste ainete (lüh MSPVA) leidub muid ravivõimalusi?

Valu on esimene märguanne, mis sunnib meid arsti poole pöörduma. Kui kirurgilist sekkumist pole tarvis, alustab arst kas MSPVA- või hormoonravi. Kahjuks on neil võrdlemisi rasked kõrvaltoimed. Tihtipeale tuleb ravi tühistada. Patsiendil soovitatakse lisaks seespidistele preparaatidele kasutada ühtlasi ohutumaid analooge — salve, kreeme, geele. Kuid sellised ravimvormid pole väga tõhusad ja neid on ebamugav kasutada.

On veel üks võimalus!

Arstid hakkasid üha aktiivsemalt uusi raviviise otsima, pöörates pilgu idamaade kultuuri ja traditsioonide poole. Idamaade tarkuse, Hiina meditsiini tuhandeaastase kogemuse ja pidevalt arenevate moodsate tehnoloogiate kokkupuutepunktis loodi uuenduslik j väga tõhus meditsiiniline valuvaigistav põletikuvastane plaaster NANOPLAST forte®. Tõenduspõhise meditsiini reeglite kohaselt on plaaster läbinud riikliku meditsiinilise ja kirurgilise uuringukeskuse (Moskva) juhtimisel kliinilised uuringud, mis on kinnitanud toote tõhusust ja ohutust.

Toode sertifitseeriti 2016. aastal ka ELis (Saksamaa) kui 1. klassi meditsiiniseade. Eesti terviseamet registreeris toote 2018. aastal. Eesliide „nano“ ei sisaldu toote nimes juhuslikult. Plaastri loomisel on kasutatud tänapäevaseid üliväikeseid tehnoloogiaid, mis tagavad sügavama ja kauakestvama ravitoime raku tasandil. Kerge soojendava toime ja magnetvälja kombinatsioon parandab paikset vere- ja lümfiringet ning vähendab kahjustatud piirkonnas verepaiseid, põletikku ja valu.

Plaastrit NANOPLAST forte® võib kasutada nii lühikest kui ka pikka aega. See ei vähenda üksnes valulikke sümptomeid, vaid parandab ka tugi- ja liikumiselundite talitlust, seda nii monoteraapiana kui ka liigese-, lülisamba-, lihas- ja sidemehaiguste kombineeritud ravi osana. Plaastrit võib kasutada koos ravimpreparaatide, füsioteraapia, taastusravi ja massaažiga.

Plaaster pakub leevendust kiiresti ja kaua. Piisab, kui kleepida kord päevas 12 tunniks vaevusi tekitavale piirkonnale ja saabki harjumuspärast eluviisi jätkata — plaaster ei sega ega piira liikumist. NANOPLAST forte® on müügil apteekides ja teistes kohtades väikses (7 × 9 cm), keskmises (9 × 12 cm) ja suures (11 × 16 cm) mõõdus olenevalt piirkonnast, kus te soovite seda kasutada.

Tootja: HiTech Pharma Europe Limited
Maaletooja: Retlando OÜ

Vaata lisainfot toote kohta SIIT!

Jaga
Kommentaarid