Kahepäevasel üritusel ootavad külastajaid viimase generatsiooni arvutid, robotid, virtuaalreaalsuse mängud, mängusimulaatorid jm huvitav. Lisaks tehnoloogiamessile toimuvad Saku Suurhallis Balti e-spordi liiga 4. hooaja finaalid mängus „Guns of Boom 2“, kus omavahel võistlevad kuus parimat tiimi. Külastajatel on samuti võimalus saada osa seninägematutest cosplay-etendustest.

Lsaupäeval toimusid Balti e-spordi liiga (BESL Pro) 4. hooaja finaalid mängudes „Counter-Strike: Global Offensive“ (CS:GO) ja „Rocket League“ (RL). Rocket League’i turniiril domineeris Leedu meeskond Timechasers skooriga 5 - 0. CS:GO turniiri võitis Leedu meeskond Akatsuki seisuga 3 - 0. Mõlema mängu auhinnafond oli 15 000€.

Maailmakuulsa mobiilimängu „Guns of Boom“ teine hooaeg lõppes samuti Tallinnas HyperTowni festivalil. Kõikjalt maailmast (Brasiilia, USA, India, Euroopa) pärit osalejad võistlesid omavahel 170 000 USA dollari suuruse peaauhinna nimel – tegemist on seni kõige suurema auhinnafondiga Baltimaades. Mobiilimängu teise hooaja finaali võitis USA meeskond RedX.

"Kui eelmisel aastal külastas üritust kahe päeva jooksul 5000 inimest, siis sellel aastal ootame rekordiliselt kuni 6000 külastajat, kellele pakume uue lähenemisega programmi ja Baltimaade suurimat e-spordi auhinnafondi," kommenteeris festivali korraldaja Kaspars Ozolins.

Festivalil on kohal Eesti tuntuimad sisuloojad ja toimub ainulaadne cosplay-etendus

Ürituse teisel päeval võtavad omavahel mõõtu Eesti tuntuimad streamerid ning esmakordselt saab näha cosplay-etendust, mida hindab maailmakuulsatest cosplay-artistidest koosnev kohtunike paneel.

HyperTown TLL toob kohale valiku Eesti kõige populaarsemaid ja edukamaid YouTube’i, Twitchi, Instagrami ja Facebooki sisuloojaid. Külastajatel on unikaalne võimalus näha oma silmaga enda lemmikuid, saada teada nende edu saladusi ja seda, kuidas ise saavutada erinevates portaalides sisu tootmisega kuulsust ja edu, pildistada end koos oma iidolitega ning esitada neile küsimusi. Teiste seas astuvad üles Carms, Godhyr ja Istoprocent.

Tehnoloogia mess esitleb uusimaid lahendusi

Kaks päeva vältaval tehnoloogiamessil on kohal parimad Eesti tehnoloogiavaldkonna ettevõtted ja rahvusvaheliselt tundud brändid, kes tutvustavad oma uusimaid tooteid. Üritusel esitletakse uusimaid arvutimänge ja tehnoloogiat robotitest virtuaalreaalsuseni, mida saavad külastajad ka ise proovida ning teiste külastajatega võistelda. Teiste seas on kohal Sony, MABRIK, ZA/US, Red Bull, Gamestar, Nõmme Kalju, TalTech, AHHAA jpt.