Tradehouse Ilukaubamaja andis seitsmendat korda välja Noorsportlase Stipendiumi, jagades 20 000 eurot seitsme stipendiaadi vahel: Eesti iluvõimlemise rühmkava koondis (4000 eurot), iluuisutaja Eva-Lotta Kiibus (4000 eurot), odaviskaja Gedly Tugi (3000 eurot), kümnevõistleja Kristjan Rosenberg (3000 eurot), käija Jekaterina Mirotvortseva (2000 eurot), aerutaja Deniss Tihhomirov (2000 eurot) ning ujuja Martin Allikvee (2000 eurot).

Tradehouse tegevjuht Laura Kuldkepp sõnas, et tänavu oli konkursi uuenduslikuks aspektiks videotutvustuse nõue. „See küll vähendas laekunud taotluste üldarvu, kuid tõstis märgatavalt nende kvaliteeti. Videote üldine tase oli väga oskuslik ja hästi teostatud ning vahetu kontakt noorega annab palju parema esmase ülevaate noore motivatsioonist ja särast silmis.“ lisas ta.

Koos auhindade üleandmisega pandi algus ka uuele heategevuslikule spordijalatsite kogumise kampaaniale "Spordihüpe", mille eesmärk on koguda kokku 1000 paari spordijalatseid, et toetada vähekindlustatud noorte ja suurperede laste sporditeed. Esimesed 50 tossupaari annetatakse Ida-Virumaa noortele. „Paralleelselt heategevusele tahame ka tõsta üldist teadlikkust taaskasutusest. Kampaanias võivad osaleda kõik, kel on kodus spordijalatseid, mis ei ole kasutuses ning kes soovivad teha head ja toetada noori. Iga tossupaar loeb!“ sõnas Kuldkepp.

Esimese paari jalatseid andis fondi eelmise aasta stipendiaat ja vasaraheitja Anna Maria Orel. Lisaks temale tegi esimeste seas oma panuse olümpiavõitja Gerd Kanter, kes annetas kaks paari treeningjalatseid. Kampaaniaga on liitumas ka paljud teised Eesti oma ala tippsportlased.