Liider edestas grupifinišis kaasmaalast Jan Robert Forsterit (Gerolsteiner) ning austraallast Graeme Browni (Rabobank).

Esikuuikusse mahtusid veel Jose Joaquin Rojas Gil (Caisse D’Epargne), Robbie McEwen (Silence-Lotto) ning Erki Pütsepa klubikaaslane Aurelien Clerc (Bouygues Telecom). Eesti valitsev grupisõidumeister Pütsep, kes vedas finišiks lahti Clerci, lõpetas ise etapi 26. kohaga, teatas Delfile Eesti Jalgratturite Liit.

Üldkokkuvõttes võitis tuuril viiest etapist neli etapivõitu saanud Andre Greipel, kes edestas teise koha saanud austraallast Allan Daviset (Unisa-Australia) 15 sekundiga. Kolmas oli kokkuvõttes Jose Joaquin Rojas Gil (Caisse D’Epargne). Erki Pütsep lõpetas tuuri 95. kohaga, kaotades võitjale üle 12 minuti.

Greipel võitis ka aktiivseima ratturi särgi, mägedekuninga arvestuses oli parim belglane Philippe Gilbert (Francaise Des Jeux).

Tänu üldkokkuvõtte ja etapivõitudele juhib Andre Greipel ka ülivõimsalt ProTouri. Greipelil on kokku 62 punkti, millega ta edestab Tour Down Underil parima noorsõitja auhinna saanud Jose Joaquin Rojas Gili 32 punktiga. Järgmine ProTouri võidusõit toimub aprillis, kui peetakse Belgias Flandria tuur.