Eesti oli maailmameistrivõistlustel väljas nelja sportlasega, et üritada meeskondlikult kvalifitseeruda 2016. aasta Rio de Janeiro olümpiale. Kuna Pent põrus ja punktidele pääses vaid Seim, siis saadi riikide arvestuses 36. koht. Et olümpiale kvalifitseeruda tuleb tänavuse ja järgmise aasta MM-i koondsummas olla 24 parema riigi hulgas. Põhimõtteliselt on see rong nüüd läinud.

Balti riikidest püsib meeskondliku koha konkurentsis Leedu, kes oli riikide arvestuses 26-es. Läbi aegade teise leedulasena sai tõstmise MM-ilt medali 23-aastane Aurimas Didzbalis. Ta oli Pendi kehakaalus kogusummaga 399 kg pronksil ja sai rebimises väikese hõbeda (185 kg).

MM-il püstitati kokku 13 maailmarekordit, neist viis kirjutati venelanna Tatjana Kaširina arvele. Naiste kõige raskemas kehakaalus (+75 kg) on rekordnumbrid nüüdsest 155 (rebimine), 193 (tõukamine) ja 348 kilo (kogusumma).

Maailmameistrivõistluste edukaim riik oli 12 kulla, 3 hõbeda ja 6 pronksiga Põhja-Korea. Üheksa kullaga järgnes Hiina, võrdselt 7 kulda said Kasahstan ja Venemaa.