Meeste I kategoorias (hcp 0-12) saavutas esikoha Philip Verzun ja meeste II kategoorias (hcp 13-28) Ain Holland, naiste arvestuses (hcp 0-28) osutus parimaks Helen Valberg.

Pikima avalöögi tegi meestest Risto Vahimets ja naistest Vineta Ruka, lähemale lipule lõid Kersti Klaas ja Jüri Petter.

Tegemist oli individuaalse võistlusega Stableford-süsteemis, kus peeti arvestust kolmes kategoorias: meeste I kategooria (hcp 0-12), meeste II kategooria (hcp 13-28) ja naised (hcp 0-28).

Meeste I kategoorias saavutas Philip Verzuni järel 2. koha Aivo Hommik ja 3. koha Maido Pajo, meeste II kategoorias tuli Ain Hollandi järel teiseks Peeter Kruusvall ja kolmandaks Raul Koni. Naiste esikolmikusse mahtusid Helen Valbergi järel veel teisena Margarita Ross ja kolmandana Teele Tohver.

Esindusliku võistluse korraldas BMW ja MINI esindaja Eestis AS United Motors. AS United Motors juhatuse liige Kaljo Karilaid ütles, et võistluspäeva ja tulemustega võib igati rahule jääda. “Golfi harrastajate ring on Eestis kiiresti laienenud ja spordiala on teinud mõne aastaga tugeva arenguhüppe ning seda on näha ka tänase konkurentsitiheda võistluse tulemustest,” lausus Karilaid. Ta lisas, et detsembri alguses Austraalias peetavale BMW Golf Cup International finaalvõistlusele sõidab Eestit esindama tänastest parimatest koosnev võistkond.

Niitväljal astusid täna võistlustulle golfiklubide eelvoorude põhjal selgunud parimad mängijad, kokku 170 golfimängijat üle Eesti. Eelvoorud toimusid neljas Eesti golfiklubis, kus on 18-rajalised täismõõtmetes golfiväljakud: Jõelähtme, Valgeranna, Otepää ja Niitväljal golfiklubis. Iga kvalifikatsioonis osalenud klubi sai mängijate kvoodi Eesti lõppfinaali vastavalt klubi eelvõistlusel osalenud mängijate arvule kategooriate lõikes.

BMW Golf Cup International on oma 19-aastase ajalooga üks suurimaid ja esinduslikumaid amatööride golfiturniire maailmas. Eelmisel aastal võttis sellest osa 50 riiki, peeti üle 1000 eelvõistluse ja osales kokku üle 100 000 mängija. Sel aastal toimub BMW Golf Cup International rahvusvaheline finaal 3.-8. detsembrini Austraalias — eksklusiivses New South Wales Golf Club`is Sydney`s.