Simpel Session Summer Splash on Baltikumi eelvõistlus, mis toob kohale kolme riigi parimad sõitjad.

Eestlastest asuvad võistlustulle näiteks tartlane Aleksander Tubin, üks andekamaid noori sõitjaid ning nii meil kui mujal toimunud võistlustel häid tulemusi näidanud noormees. Lätlaste au on kaitsmas Madars Apse, kes korduvalt Simpel Sessioni auhinnapoodiumile tõusnud. Sõitjaid on oodata veel Venemaalt, Soomest, Inglismaalt ja Prantsusmaalt, kes on osalenud ka talvisel Simpel Sessionil.

Skatepark valmib maineka disaineri ameeriklase Nate Wessel’i kujunduse järgi, mees on disaininud enamus USAs toimuvate X-Mängude parkidest ning oli ka 2007. aasta talvise Simpel Sessioni pargi autoriks. Ühtlasi on Baltikumi võistlusajaloo jooksul tegemist esimese ja suurima skatepargiga, mis vaid üheks suviseks võistluseks ehitatakse.

Suvise Sessioni peakorraldaja Mario Kalmre sõnul on võistlus Baltikumi selle suve suurim ja noorte jaoks olulisim, seda on näha juba aktiivsusest registreerimisel. “Kohale ootame ligi 200 osalejat, nii Lätist, Leedust kui Eestist pääseb talvisele võistlusele kokku edasi ligi kolmkümmend noort,” lubas Kalmre. Lisaks paneb see üritus tema sõnul ilusa punkti augustile, mis on Tallinnas kuulutatud ekstreemspordikuuks.

Lisainfo võistlusele registreerimise ja ürituse kohta veebilehel www.session.ee.