Maailmakarika sõidus, kus takistuste kõrguseks oli kuni 160 sentimeetrit, pääses 26 alustanud võistluspaarist ümberhüpetele vaid kaks, kellest osutus puhta sõiduga parimaks Mihail Safronov hobusel Coperfield. Teise kohaga ja kolmanda koha saavutas hobustel Mat`s Up du Plessis ja Rocketman Vladimir Beletsky. Eestlased seekord vigu vältida ei suutnud ja kaheksa karistuspunktiga saavutas meie parima tulemuse Tiit Kivisild Cinnamonil, olles sõidu arvestuses kaheksas. MK tabelisse kogus Kivisild siiski kuuenda koha punktid, sest neljas koht kuulus liigasse mittekuuluvale Prantsusmaad esindavale Gregory Robinile ning Beletsky oli auhindadel kahe hobusega, kellest MK arvestuses siiski vaid ühega. Rein Pill ja Virgin Express lõpetasid üheteistkümnendal, Urmas Raag ja Axeld du Beaumont kuueteistkümnendal kohal.

Enne maailmakarika etappi oli kavas ka veidi madalam, 145 sentimeetri kõrguste takistustega sõit, mis andis Longines-reitingu punkte. Sõidus saavutasid teise koha Kertu Klettenberg ja Ulrike R. Samuti jõudis auhinnalisele kohale Rein Pill hobusel Konstantinos KS, olles paremusjärjestuses seitsmes.

Noorhobuste sõidus jõudis Gunnar Klettenberg hobusega Traffic kuuendale auhinnalisele kohale ühe karistuspunktiga ületatud aja eest.