Noorteklassis JT-250 oli 12 startinu hulgas võidukas kahe viimase aasta Euroopa meister lätlane Arturs Brolitis tarlase Rasmus Haugasmäe ees. Eesti meistriks tuli aga Tartu võidusõitja Sten Kalder, teatab veemoto.ee.

OSY-400 hüdroplaanidel oli enne viimast etappi võrdselt punkte Toomas Torvil ja Martin Paatsil. MM-il neljandaks sõitnud tartlane Martin Paats pani koduvetel oma paremuse maksma ja tuli esmakordselt Eesti meistriks.

Teist aastat selgitati Eesti meister paadiklassis T-550. Võistlejaid oli neli, Anne kanalil oli võidukas Maik Raudva. Eesti meistriks tuli aga Art Raudva (mõlemad Tartust).

Klassis S-550 võitis Anne kanalil selle klassi MM-i viies lätlane Martins Bergholcs. Eesti meistriks tuli aga teist aastat järjest Mikk Joala Tallinnast.

O-125 klassis tegi tänavune Euroopa meister ja MM-i kolmas Toomas Mets vaid ühe stardi ja tagas sellega endale ka Eesti meistritiitli. O-250 klassis jäid Eesti meistritiitlit jagama soomlane Ilkka Rytkönen ja tallinlane Riho Uuring.

Automootoritega glisseritel oli Anne kanalil teistest kiirem lätlane Maris Vasilevskis ning O-500 klassis tema kaasmaalane Edvins Zalitis.