Eesti jaoks olid edukamad alad kergejõustik ja jõutõstmine, kus võideti vastavalt 15 ja 8 medalit. Koolidest oli edukaim Tartu Ülikool 14 medaliga. Tallinna Tehnikaülikool sai 9 ja Eesti Maaülikool 6 medalit. Tallinna Ülikooli saagiks jäi 3 ja Sisekaitseakadeemial kaks medalit.

Orienteerumises võitis individuaaldistantsi meie ainuke naisvõistleja Sigrid Ruul (TÜ). Kergejõustiklastest said kuldmedali Priit Aus (TTÜ), Triin Eerme (TÜ) ja Igor Syunin (EMÜ). Priit Aus võitis 5000m jooksu ajaga isikliku rekordiga 14.38,78. Igor Syunini võidutulemuseks kolmikhüppes jäi 16.09.

Judos sai kuldmedali kaela Julia Bežko (TLÜ). Kuldmedali võitsid veel ka jõutõstja Anu Ellam (TÜ), maadleja Gerlin Järvela (EMÜ).

Parima pallivõistkonnana lõpetas Tartu Ülikooli võrkpallinaiskond, kellele lõputseremoonial riputati kaela kuldmedalid. Finaalis alistasid tartlannad 2-1 ( 25-18, 22-25,15-6) Läti Ülikooli. Poolfinaalis saadi jagu Leedu kehakultuuri Ülikoolist 2-0, kusjuures just tasavägised lõpud kallutasid eestlannad enda kasuks (25-22 ja 26-24). Ülejäänud meie pallurid parimate hulka ei jõudnud.

Ainus meie sulgpallur Tauri Kalmet (TÜ) võitis üksikmängus hõbemedali, kusjuures finaalis tuli tunnistada Nižni.Novgorodi (Venemaa) mängija Andrei Dolotovi paremust kahes geimis (18-21,14-21).

Jõutõstja Elar Kraav oli nii oma kaalus kui absoluutkaalus kolmas tulemusega 767,5 kg. Ujujatest oli parim Polina Lutsevitsh(TLÜ), kes 100m liblikas oli teine ja 200m kompleksujumises neljas.Meie võistlejate tulemused on ülevalEesti Akadeemilise Spordiliidu kodulehel kalendri all, kõik protokollid aga mängude kodulehel www.selgames2013.eu.

Järgmised, juubelimängud toimuvad juba vähem kui aasta pärast Tartus, kuhu ootame paari tuhandet üliõpilassportlast paarikümnest riigist.