Mullu neljandana lõpetanud Eesti Rulluisuliidu juhatuse esimehe Jaanus Ritsoni sõnul tasub eelkõige tähele panna viimati nimetatute duelli. „Mõlemad on selle aastal hästi sõitnud. Usun, et Ruusu soovib kindlasti tiitlit kaitsta ja Keskpaik omakorda seda endale saada,“ lisab Ritson. Tema sõnul on Eesti rulluisutajate tase tõusnud ning edukalt sõidetakse ka MK etappidel.

Tänase seisuga on Tartu rulluisumaratoni pikale distantsile registreerunud 471 võistlejat ning lühemale 339. Seega on rajale minemas 810 sõitjat. Klubi Tartu Maratoni sekretariaadi juhi Aet Nurga sõnul see arv kindlasti kasvab. „Täna on viimane võimalus anda oma nimi üles soodushinnaga ning ilmselt seda võimalust ka kasutatakse,“ selgitab Nurk.

Eesti suurimale rulluisuvõistlusele saab registreeruda klubi Tartu Maratoni kodulehel www.tartumaraton.ee, Hawaii Expressi kauplustes ning Klubi Tartu Maratoni kontoris, Laulupeo pst. 25, Tartu.

Ühtlasi on tänasest avatud ka registreerimine tasuta lastesõitudele, mis toimuvad samuti pühapäeval, enne põhidistantse.