Oma poolfinaali võitnud Austa asus otsustavas sõidus kohe alguses juhtima ja lõpetas ka takistustega vürtsitatud sprindiraja esimese ringi liidrina. Teisel 600m tiirul tuli tal endast mööda lasta äkilise spurdi teinud Rootsi U23 meister Alexander Wetterhall. Rootslane püsis juhtpositsioonil kuni viimase pika sirgeni, kus Austa temast omakorda mööda kiirendas ning laskumisel esimesena finišijoone ületas. Teisena jõudis finišisse Wetterhall ning kolmanda koha võttis Ivan Seledkov Venemaalt.

Caspar Austal on nüüd ette näidata muljetavaldav tulemus Tartu Maastikurattasprindilt. Kaheksast peetud võistlusest on ta võitnud tervelt kuus.

Võistluse korraldanud Klubi Tartu Maratoni juhatuse esimehe Indrek Kelgu sõnul näitab raja ümber kogunenud publik, et sõit köidab lisaks ratturitele ka pealtvaatajaid. „Kindlasti korraldame maastikurattasprindi ka tuleval aastal ning eks näis, kas Caspar Austa imeline seeria jätkub või suudab keegi ta lõpuks alistada,“ kommenteerib Kelk.

Laupäevane sprindivõistlus oli osa programmist, mis tipneb Baltikumi suurima maastikurattasõiduga, SEB 11. Tartu Rattamaratoniga homme, 21. septembril.