Esimesena jõudis finiššisse Kregor Zirk ajaga 10:46. Teiseks tuli Johannes Sikk ning kolmandaks Rauno Variku. Kiirem tüdruk oli Elisabeth-Maire Martinson, kes sai üldarvestuses 5. koha.

Lastetriatloni lõpetas kokku 90 noort 5-st riigist, neist noorim võistleja oli kõigest 6-aastane.

Täna on kavas kaks võistlust. Hommiku kell 10 stardib harrastajate võistlus A. Le Coq Tartu Igamehetriatlon, kuhu on end üles andnud 155 osalejat. Harrastajatel tuleb ujuda allavoolu 500m, läbida 20 km raske profiiliga rattaring ning joosta 5 km Emajõe kallastel ning ümber Anne kanali.

Kell 15 pärastlõunal hüppavad vette võistlusportlased, kui algab kogu ürituse peasündmus Tartu Mill Triathlon. Põhidistantsile on registreerunud 218 individuaalsportlast ning lisaks veel 24 3-liikmelist võistkonda. Võistlussportlased võtavad mõõtu olümpiadistantsil ehk siis ujutakse 1,5 km, rattal tuleb läbida 40 km ning jooksutrass on 10 km.

Põhivõistluse esikohale tõotab tulla tihe rebimine, kuna kohal on triatloni tipud Eestist ning naabermaadest ja kuna põhivõistlus on ühtlasi ka Eesti ja Balti karikavõistluse etapiks, on mängus väärtuslikud kohapunktid. Põhidistantsi kiiremaid on finiššisse oodata pooleteise tunniga, seega eeldatav võitja finišš peaks aset leidma 16:30 paiku.